Krimpenfort Lingerie
Zoeken

het beste model


Ieder mens is uniek! Het is de kunst het beste in iedereen naar boven te halen. Krimpenfort wil u hier graag een handje bij helpen. Zo bekijken we met elkaar welke pluspunten u heeft en hoe we deze het beste kunnen laten uitkomen met de juiste lingerie.
 
 

Effect van lingerie

Mooie rondingen, slanke taille of rechte schouders, door te kiezen voor het juiste model zult u zich prettig en zelfverzekerd voelen over uw lichaam. En dat straalt u uit!
Door onze kennis over lingerie en het effect hiervan op uw silhouet zijn we in staat het juiste advies voor een prachtig plaatje te geven. Het is mogelijk om te liften, te verdoezelen, corrigeren of pushen. Het resultaat zal u verbaasd doen staan!
 
 

Beha's

Een kwaliteitsbeha bestaat uit 45 onderdelen en biedt naast comfort ook het vermogen extra volume te creëren. 
Gevolg? Een verleidelijk decolleté of stevige basis voor uw bovenkleding. Sportbeha’s bieden niet alleen steun maar zijn licht en comfortabel. Ook bij de aanschaf hiervan kunnen wij u deskundig adviseren.


 
 

Slipjes

Een lingerie set is pas compleet met bijpassende slip. De combinatie van beha en slip zorgt voor het optimale luxe gevoel en geeft zekerheid. De basis voor uw tenue is op deze manier gelegd.
Weliswaar onzichtbaar voor de buitenwereld, maar het geeft u een gevoel van zekerheid!

Krimpenfort beschikt over een groot assortiment bijpassende slips. Denk bijvoorbeeld aan een string -, taille-, heup-, rio-, short-, hotpants-, brazilian-, of corrigerende slip. Onze slips zijn van de kwaliteit die u van ons gewend bent en ook aan de slipranden is extra aandacht besteed. Op deze manier is de lingerie zo goed als onzichtbaar onder uw bovenkleding.

 

Shapeware

Krimpenfort beschikt over ‘slimme lingerie ’, waarvoor we de naam Shapeware hebben bedacht. Deze intelligente lingerie heeft het vermogen het lichaam wat strakker te laten lijken. Zowel borsten als heupen, billen en buikje worden op deze manier op comfortabele wijze gecorrigeerd. Shapeware is niet alleen functioneel maar ook mooi en sexy en bijzonder geschikt onder vrouwelijke bovenkleding.
 

Stuur ons een mail of bel ons om een afspraak te maken.

Tel: 0183 - 631765

Mail: info@krimpenfortlingerie.nl

   

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel