Krimpenfort Lingerie
Zoeken

borstprotheses

Omdat iedere vrouw uniek is!
Daarom biedt Krimpenfort een groot assortiment borstprotheses van alle gerenomeerde merken. 

                                                                                                                                                                                  

SILICONEN BORSTPROTHESE

Tegenwoordig worden praktisch alle protheses gemaakt van een siliconen-gel, dat lijkt op een natuurlijk weefsel wat de vrouwelijke borst dicht benaderd. Dat net zo beweeglijk is en bovendien net zo zacht aanvoelt. Siliconen is een
veelzijdig, huid- en lichaamsvriendelijk materiaal. Het heeft een goede koude- en warmtegeleiding, waardoor het
direct de lichaamstemperatuur aanneemt en deze ook weer afgeeft. Het is kleur- en reukloos en gemakkelijk met water en cleanser te reinigen.

De siliconen prothese worde omgeven door een dun, flexibel en stevig vlies van polyurethaan folie. Deze PU-folie is huidvriendelijk en beschermt de siliconen tegen beschadiging door alle soorten elementen die van buitenaf komen, zoals zonnebrandolie, crème, chloor, zout water en zonlicht. De folie is daarnaast zeer elastisch en luchtdoorlatend. Dat wil zeggen dat het lichaamsvocht kan opnemen en ook weer afgeven. Dat maakt het extra belangrijk dat de prothese goed wordt gereinigd omdat er, net als bij de huid, bacterie- en schimmelvorming kan ontstaan. Dus net eender als je eigen lichaam de prothese iedere dag met de hand onder lauw water en cleanser wassen. Met een zachte handdoek afdrogen en de prothese is weer klaar voor gebruik.

Alle technieken die door de fabrikanten voortdurend aan de nieuwste ontwikkellingen worden aangepast, dienen
slechts één doel: vrouwen over de hele wereld te helpen zich weer vrouw te voelen na een borstoperatie. Een goede borstprothese helpt uw zelfvertrouwen te herwinnen en weer actief aan het leven deel te nemen.
 

LICHTGEWICHT BORSTPROTHESE

Er bestaan ook zogenaamde lichtgewicht protheses. Deze zijn vooral geschikt voor vrouwen die een grote cupmaat
hebben of bij wie het gewicht van een normale prothese problemen oplevert, zoals bijvoorbeeld schouderklachten.

 

CONTACTPROTHESE

De contactprothese is een siliconen prothese met een speciale ‘plaklaag’, die direct op de huid bevestigd wordt. Het is over het algemeen een lichte prothese. De contactprothese kan pas zes tot twaalf maanden na de operatie aangeschaft worden. De contactprothese is vooral geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat, een egaal wondgebied en een stevige huid.
 

DEELPROTHESE

Deze prothese is geschikt voor vrouwen die een borstsparende behandeling hebben ondergaan. De deelprothese is ook gemaakt van siliconen. Er bestaan veel verschillende vormen en maten. De deelprothese wordt op de geopereerde borst gelegd en gesteund door de beha. Zo wordt de contour van de borst zo goed mogelijk gevormd en zul je je weer zeker voelen, ook in nauwsluitender kleding. 
 

ZWEMPROTHESE

Siliconenprotheses zijn chloorwaterbestendig. Maar er bestaan ook speciale zwemprotheses. Deze zijn doorgaans wat lichter, omdat zwemkleding minder steun geeft dan een gewone beha. 
 

 

Afspraak advies borstprothese(s)

Stuur ons een mail of bel ons om een afspraak te maken.

Tel: 0183 - 631765

Mail: info@krimpenfortlingerie.nl
 
                                                                                                                                                                                       

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel