Krimpenfort Lingerie
Zoeken

gebruik en garantie
Krimpenfort staat garant voor een assortiment van hoge kwaliteit. Mocht een product niet aan uw eisen voldoen, dan horen wij dit graag, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.
                                                                                                                                                                                             

KWALITEIT

Krimpenfort Lingerie is erkend SEMH leverancier en biedt uitstekende kwaliteit en service.
Om teleurstellingen te voorkomen wijzen we u graag op het volgende:

  • Mocht de prothese niet gedragen worden, bewaar deze dan in de meegeleverde verpakking. Dit voorkomt vormverlies.
  • Pas op met scherpe voorwerpen zoals sieraden. Is de prothese eenmaal beschadigd, dan is deze niet meer te herstellen. Een lichte beschadiging is tijdelijk af te dekken met zachte leukoplast. 
  • De levensduur van een prothese bedraagt gemiddeld twee jaar. De vergoeding van een borstprothese valt binnen de basisverzekering en wordt altijd vergoed door uw verzekeraar. Bij de meeste zorgverzekeraars heeft u daarom recht om eenmaal in de 2 jaar uw prothese te vervangen. Mocht u binnen deze periode problemen ondervinden door slijtage of maatverandering dan is tussentijdse vervanging altijd mogelijk.
 

KLACHTAFHANDELING

Uiteraard zullen wij er alles aan doen u naar volle tevredenheid te helpen. Mochten er desondanks toch klachten ontstaan dan is het mogelijk deze voor te leggen aan een onafhankelijke klachtencommissie, onderdeel van vereniging Orthobanda. Mocht het geschil nog steeds blijven bestaan is het mogelijk contact op te nemen met het secretariaat van de SEHM.

Secretariaat Orthobanda
Postbus 405
3100 AK Schiedam

Secretariaat Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH)
Postbus 526
2400 AM  Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172-414814
Fax: 020 – 524 8118
Email: info@semh.info

 

GEKWALIFICEERDE ADVISEUSES

Onze medewerksters Jolanda en Corrie zijn gediplomeerd Mammacare adviseuse. Zij zullen u tijdens dit traject deskundig begeleiden. Ieder jaar worden zij bijgeschoold waardoor ze over de meest actuele informatie beschikken.

 

SEMH ERKEND

De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers erkent die medische hulpmiddelen van hoogwaardig kwaliteitswerk leveren.

De SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en aan uw behoefte. 

De leverancier is ook verantwoordelijk voor nazorg en controleert of voor de juiste oplossing is gekozen.
De SEMH erkende leverancier is aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie. Mocht u een klacht hebben over de dienstverlening van de leverancier en u komt er samen niet uit, dan kunt u uw klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie. Meer informatie over de SEMH kunt u vinden op www.semh.info. 

Krimpenfort voldoet aan al deze strenge kwaliteitseisen. Mede door deze certificering zijn wij door alle zorgverzekeraars toegelaten om mammaprothesen te mogen leveren.

Afspraak advies borstprothese(s)

Stuur ons een mail of bel ons om een afspraak te maken.

Tel: 0183 - 631765

Mail: info@krimpenfortlingerie.nl

 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel