Krimpenfort Lingerie
Zoeken

PrimaDonna Twist

Celebrating curves since 1865


Het credo van PrimaDonna Twist geeft perfect aan voor wie deze ondermode bedoeld is; de modebewuste vrouw met ronde vormen en een grotere boezem. Al meer dan 150 jaar ligt deze gedachte aan de oorsprong van deze collectie.


Jong, eigentijds en modisch

Stevige voorgevormde lingerie voor jonge vrouwen met een maatje meer. De cupmaten lopen van B tot en met H; de omvangsmaten van 70 tot en met 120. Padded cups, toegewijde aandacht voor een goede pasvorm en jong design staan garant voor de juiste steun voor vrouwen met een grotere boezem. Het resultaat is een vrouwelijke, elegante vorm die zelfverzekerdheid uitstraalt.

Binnen de lingeriecollectie is keuze uit verschillende modellen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid er een halter BH van te maken. Over de gehele collectie wordt speciale aandacht geschonken aan de gladheid van de gebruikte kwaliteitsstoffen. Enerzijds vanwege het draagcomfort, maar zeker ook voor de draagbaarheid onder een T-shirt.


PrimaDonna swimwearcollectieOok is er een diversiteit aan bijpassende slips verkrijgbaar. String, short, hipster, tailleslip, rioslip; u zegt het maar.

Sinds 2013 bestaat, naast de lingeriecollectie, tevens een PrimaDonna Swim collectie. Badmode waarop dezelfde filosofie van toepassing is.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel