Krimpenfort Lingerie
Zoeken

Lingerie en Badmode Prothese

Zowel lingerie als badmode moet comfortabel zijn en de juiste pasvorm bieden.
Geen knellende bandjes of slecht passende cups. Krimpenfort doet er alles aan om u optimaal te kunnen adviseren.


 

Lingerie Prothese

Juist in de kwetsbare fase na een borstoperatie is deskundig en persoonlijk advies belangrijk! Door onze ruime ervaring op dit gebied en ons omvangrijke assortiment bent u bij Krimpenfort Lingerie aan het juiste adres.

Alle beha’s zijn vervaardigd van huidvriendelijk en zacht materiaal en de schouderbanden worden breder naarmate de cupmaat toeneemt. De zachte elastische rand onder de cup zorgt voor extra steun voor de prothese. Het elastisch decolleté is iets hoger gesneden om zo veel mogelijk comfort bieden.
Ons gevarieerd aanbod loopt van sportieve, gladde beha’s tot aangename body’s en diverse elegante en oogstrelende lingerie. Voor eventuele aanpassingen kunnen we gebruik maken van een eigen atelier, zodat u altijd met de perfecte pasvorm de deur uitgaat.
                                 

 

Badmode Prothese

Badmode vereist andere specificaties dan lingerie. De siliconenprotheses zijn omhuld met een sterke polyurethaanfolie waardoor deze ongevoelig zijn voor chloor en zout water. Het hogere decolleté en de armuitsnijdingen zijn aangepast aan de prothese. De ingenaaide cupvoering en de ondercupband zorgen voor optimale steun en de prothese hoesjes zijn voorzien van een onopvallende opening aan de zijkant.
 

 

Afspraak advies borstprothese(s)

Stuur ons een mail of bel ons om een afspraak te maken.

Tel: 0183 - 631765

Mail: info@krimpenfortlingerie.nl 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel