Krimpenfort Lingerie
Zoeken

Wat past bij u?
Outfit

De juiste outfit begin met de juiste lingerie! Een t-shirt vraagt om een gladde beha, een zomerjurk om een strapless model en een haltertop om een frivool bandje. Krimpenfort biedt het allemaal!

 

Aandacht


De tijd nemen voor jezelf en kiezen voor kwaliteit, dat is wat iedere vrouw zichzelf zou moeten gunnen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste lingerie. Comfort en kwaliteit gecombineerd met elegantie en vrouwelijkheid. Bij Krimpenfort krijgt u de aandacht die u nodig heeft. Wij ontvangen u graag in de speciaalzaak van de regio!

 

De juiste lingerie accentueert je sterktes en camoufleert je minpuntjes

Laat je bij de aankoop van lingerie adviseren door een lingerie styliste. Deze kan je precies vertellen met welk setje jij de troeven van je lichaam het best in de verf zet. Wie er graag wat ‘gestroomlijnder’ en slanker bij loopt, vindt ook vast en zeker iets van haar gading in ons shapewear aanbod!
 

Lingerie shoppen is me-time!

Lingerie shoppen is fun en pure verwennerij voor jezelf! Kies een rustig moment uit om je shopping te doen en ga 100% voor wat jij mooi en comfortabel vindt. Enkel zo vind je lingerie waar je je goed in voelt. Wedden dat je partner daar achteraf ook héél blij mee is …
 

De geknipte lingerie mixt looks met comfort.

Last but not least… reden nummer één om op zoek te gaan naar de perfecte bh is dat die de nodige steun aan je boezem geeft. En dat comfort wil je niet missen. Zoek dus een model dat looks en comfort moeiteloos mixt!

Overtuigd van het belang van lingerie in jouw garderobe? 
Kijk dan nu op de webshop >> of, beter nog, maak een afspraak en kom langs in onze winkel.

 

Stuur ons een mail of bel ons om een afspraak te maken.

Tel: 0183 - 631765

Mail: info@krimpenfortlingerie.nl 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel